ONZE DIENSTEN

Schilderen

Wij maken gebruik van diverse topmerken verf.

Voor de applicatie van verf gebruiken wij kwasten, rollers, xvlp- of airmix spuitapparatuur. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment voor u geselecteerd.

Een greep uit ons assortiment: Sikkens, Sigma, Caparol, Veveo, Boonstoppel enz.

Witten

Uw plafond of muren laten witten.

Wij kunnen dat doen voor u. De werkzaamheden bestaan uit het afdekken en afplakken van eventuele kozijnen en vloeren. Vervolgens worden oneffenheden gerepareerd en naden en kieren gekit. Wij werken met een breed scala aan muurverfprodukten die wij verwerken met kwast, roller of airless-spuitapparatuur.

Houtrot

Houtrot reparatie is helaas af en toe nodig.

 Er zijn verschillende reparatiemethoden en materialen te bedenken: een en ander hangt uiteraard af van de ernst en omvang van de houtrot en de omstandigheden aan het gebouw. Deelvervanging en epoxyreparatie's bohoren tot de mogelijkheden. Het aanpakken van de oorzaak verdient altijd aandacht.

Kosten

Profiteer van het lage BTW tarief.

De belastingdienst heeft de volgende regeling voor schilderwerk en de btw: het schilderen van woningen ouder dan 2 jaar valt onder het 6%-tarief. Hieronder vallen ook het voorbereiden van het schilderwerk, voorbehandelingen en de gebruikte materialen.

 

renovatie

schuren

Als wij uw kozijnen opnieuw schilderen dan gaan wij uiteraard grondig te werk. Het kozijn wordt daarom eerst goed geschuurd en bewerkt waardoor de verf zich perfect hecht en jarenlang blijft zitten.

houtrot

Schade aan hout veroorzaakt door houtrot is een veelvoorkomend probleem. In woningen manifesteert zich dit probleem het sterkst in oudere huizen. Wij pakken houtrot grondig aan en zorgen ervoor dat deze voor eens en altijd weg is.

bladderen

Een goede voorbehandeling en kennis van de ondergrond en de toe te passen producten is bij het schilderen van groot belang. Soms bladdert verf of ontstaan er barsten. Goed reinigen en schuren van de ondergrond is daarom noodzaak.