OVER ONS

Terburg en de Graaf, al meer dan 30 jaar vakmanschap.

Terburg en de Graaf is een modern schildersbedrijf, toonaangevend in schilderwerken. Wij werken voor particulieren, vve's, bedrijven, makelaars en aannemers.
De onderneming is opgericht in 1985 als v.o.f. en na overlijden van vennoot de Graaf als eenmanszaak voortgezet. Vestiging en postadres zijn in Amsterdam.
Kantoor en werkplaats in Zaandam.
Wij zijn Nimeto-gediplomeerd, staan in het erkend opleidingsregister en hebben vakmanschap hoog in het vaandel staan.

Terburg & de Graaf is een gerenomeerd schildersbedrijf. Meer met verf is ons motto. Wij werken tegen zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding. Kwaliteit komt met onze ervaren schilders in alle opzichten beter uit de verf! Dat geldt vanaf de eerste voorbespreking tot en met de definitieve oplevering en nazorg. U kunt rekenen op een deskundig advies over kleur en toepassing en op een professionele uitvoering met behulp van hoogwaardige verfsystemen.

WIJ STAAN VOOR:

Beste advies

Gevoel voor stijl. Aandacht voor harmonie. Ideeën over kleuren. Dat is typerend voor Terburg en de Graaf. We geven zakelijke en particuliere opdrachtgevers graag persoonlijk advies..

Lees meer

beste verf

Puur vakmanschap. Perfectie. Hoogwaardige materialen. Kwaliteit duurt het langst. Dat is ons uitgangspunt als ’t gaat om schilderwerk en dat zal u aanspreken.

Lees meer

Beste materiaal

Materiaal keus is erg belangrijk als het gaat om onderhoud. We hebben het dan niet alleen over de materialen die we gebruiken bij de daadwerkelijke onderhoudswerkzaamheden..

Lees meer